In en Om de salon

Experience the Art of Nails

Er wordt wel eens beweerd dat kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagel.
Onderstaande mijn advies om uw nagels gezond te houden:

 

  • Kies je voor kunstnagels? Laat de nagels dan zetten door een goede gediplomeerde nagelstyliste. Laat eerst een proefnagel zetten, dan weet je hoe diegene werkt en of je haar werkwijze en het resultaat waardeert
  • Laat de nagels iedere 3 á 4 weken nabehandelen
  • Wil je de nagels lakken? Geen probleem: gebruikt eerst een base-coat en als afsluiter een topcoat. Wil je de nagellak verwijderen, gebruik dan een remover met of zonder aceton. Ik raad je aan om je handen wel even goed te wassen na het verwijderen van de lak
  • Gebruik 2x daags een nagelriemolie
  • Ga je in de tuin aan de slag, draag dan altijd handschoenen
  • Zijn je nagels te lang, vijl ze dan korter. Nooit knippen met een schaartje. Lukt het niet zelf, bel dan om een korte afspraak te maken, dan vijl ik ze graag even korter
  • Gebruik je nagels niet als gereedschap (pak voor het aandraaien van een schroefje een schroevendraaier)
  • Wanneer er een nagel is afgebroken, doe er dan een pleister omheen en bel mij voor een korte afspraak. Dan zal ik de nagel zo spoedig mogelijk voor je repareren
  • Afspraken afbellen minimaal 24 uur van tevoren

 

Hygiëne in de salon is zeer belangrijk. Iedere klant in mijn salon heeft dan ook een eigen vijl. Deze wordt door mij bewaard en opnieuw gebruikt bij de volgende behandeling.

Ik plaats geen kunstnagels bij personen onder de 16 jaar.